Valan online subtitrat

0
2426

Valan online subtitrat. Péter (Krisztik Csaba) este polițist și e pe urmele unor traficanți de fete din Brașov, el fiind devotat cauzei de a găsi cât mai multe fete dispărute. În fiecare fată salvată o vede pe sora sa, Juli, care a dispărut din Valan, orașul lor natal, în urmă cu 22 de ani, în timpul evenimentelor haotice ale revoluției româneşti. Atunci când primește un telefon, Péter e nevoit să se întoarcă în Valan, un oraș minier, pentru a verifica dacă cadavrul descoperit în munți îi aparține surorii sale. Labirintul anchetei îl poartă în trecut şi va trebui să nu se lase copleşit în confruntarea nu numai cu crimele teribile din oraș, ci și cu proprii săi demoni. Filmul a participat la Warsaw Film Festival 2019, unde a avut premiera mondială. Valan online subtitrat

Péter (Csaba Krisztik), un polițist din orașul mare, investighează un inel de trafic de sex din Brassov. Și-a dedicat viața pentru a găsi femei care au dispărut. Își vede sora, Juli, în fiecare fată pe care o salvează. Juli a dispărut în urmă cu douăzeci și doi de ani în orașul lor natal, Valan, în haosul care a urmat Revoluției Române din 1989. Péter este obligat să se întoarcă în orașul minier al Transilvaniei după ce a primit un telefon care implică că trupul surorii sale a fost găsit printre pinii de pe un munte acoperit de zăpadă. Ancheta rezultată nu numai că îl obligă să se confrunte cu rata infracțională care are orașul într-o fortăreață, ci îl duce și înapoi în labirintul trecutului, unde trebuie să se confrunte cu propriii demoni. Primul lungmetraj al lui Béla Bagota este un thriller psihologic plin de suspans și de inimă, o voce complet nouă în filmarea maghiară.

Valan online
Valan online

Péter (Csaba Krisztik), a big city cop, investigates a sex trafficking ring in Brassov. He has dedicated his life to finding women who have disappeared. He sees his sister, Juli, in every girl he saves. Juli disappeared twenty-two years ago in their hometown, Valan, in the ensuing chaos of the Romanian Revolution of 1989. Péter is obliged to return to the Transylvanian mining town after receiving a phone call that implies the body of his sister has been found among the pines on a snow-capped mountain. The resulting investigation not only forces him to confront the stifling crime rate that has the town in a stronghold, but also takes him back to the labyrinth of the past where he must face his own demons. Béla Bagota’s first feature film is a suspenseful and heart wrenching psychological thriller, a completely new voice in Hungarian filmmaking.

Filmul Valan (2019), se lanseaza in 29 noiembrie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul Valan online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here