Treasure City online subtitrat

0
358

Treasure City online subtitrat. A intrat într-o rețea de relații familiale, sexuale, politice și romantice în care nimic nu este chiar ceea ce pare. Un eveniment duce la altceva, oamenii apar într-o situație și reapar în alta și până la sfârșitul vieții a 22 de oameni se intersectează în moduri imprevizibile într-o perioadă de 90 de minute într-o noapte magică din orașul pe care îl împărtășesc.

Dropped into a web of family, sexual, political and romantic relationships where nothing is quite what it seems. One event leads to something else, people appear in one situation and reappear in another and by the end the lives of 22 people intersect in unpredictable ways during a 90-minute period on one magical night in the city they share.

Filmul Treasure City (2021), se lanseaza in 19 februarie 2021, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Treasure City online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here