The Old Guard online subtitrat

0
464

The Old Guard online subtitrat. Conduşi de o războinică pe nume Andy, un grup de mercenari cu o misterioasă inabilitate de a muri, au luptat pentru a apăra lumea muritorilor timp de secole. Dar când echipa e recrutată pentru o misiune de urgenţă şi abilitatea lor extraordinară este, brusc, dezvăluită, depinde de Andy şi Nile, cel mai nou soldat, să-şi unească puterile pentru a ajuta grupul să elimine ameninţarea celor ce caută să copieze şi să profite financiar de pe urma puterii lor prin orice mijloc. Garda Veche este o poveste care arată că viaţa veşnică e mai dificilă decât pare. The Old Guard online subtitrat

Four undying warriors who’ve secretly protected humanity for centuries become targeted for their mysterious powers just as they discover a new immortal.

Server 1

Filmul The Old Guard (2020), s-a lansat in 10 iulie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul The Old Guard online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here