Survive the Night online subtitrat

0
374

Survive the Night online subtitrat. Frank, un fost șerif, este nevoit să se bazeze pe fostele sale abilități atunci când doi criminali aflați pe fugă amenință viața celor apropiați lui. După ce fratele său Mathias este rănit grav într-un jaf care se sfârșește prost, Jamie îl urmărește pe medicul chirurg Rich, de la spital până la locuința sa. Jamie continuă să o țină ostatică pe soția și fiica lui Rich, poruncindu-i bărbatului să-i opereze fratele. Dar pentru ca el și familia sa să supraviețuiască nopții, Rich trebuie să facă echipă cu tatăl său înstrăinat, fostul șerif Frank, pentru a prelua controlul asupra evenimentelor și a schimba situația în avantajul său, înainte ca totul să fie prea târziu.

A disgraced doctor and his family are held hostage at their home by criminals on the run, when a robbery-gone-awry requires them to seek immediate medical attention.

Server 1

Filmul Survive the Night (2020), s-a lansat in 22 mai 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Survive the Night online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here