Sonic the Hedgehog online subtitrat

0
797

Sonic the Hedgehog online subtitrat. Filmul Sonic the Hedgehog urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea.

Sonic the Hedgehog este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video-blockbuster create de Sega, și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid. Jim Carrey, îmbrăcat într-o mustață cu ghidon și ochelari de aviator, merge cu capul cu capul cu personajul Sega Sonic, precum dr. Robotnik, în cel mai recent trailer pentru „Sonic the Hedgehog”. Cu stilul său de actorie animat și cotletele comedice, actorul inspiră viață în super-răufăcător, în timp ce face ravagii asupra orașului, a ariciului și a propriilor săi. Sonic the Hedgehog online subtitrat

Bazat pe franciza jocurilor video Sega, filmul îl urmărește pe Sonic în timp ce încearcă să înțeleagă viața pe Pământ alături de noul său prieten Tom Wachowski (James Marsden). Duo este forțat să lucreze împreună pentru a zădărnici planul malefic al lui Robotnik (Carrey) pentru a-l prinde pe Sonic și a-și folosi puterile pentru dominația mondială. Ben Schwartz își împrumută vocea ca Sonic. Neal McDonough, Adam Pally, Tika Sumpter și Natasha Rothwell joacă și ei în film.

Sonic the Hedgehog online subtitrat
Sonic the Hedgehog online subtitrat

În publicitate fac parte și sportivii Michael Thomas, Allyson Felix, Christian McCaffrey și Kyle Busch, care toate numesc Sonic the Hedgehog drept cel mai rapid și mai cunoscut speedster din istorie. „Am alergat cel mai rapid din lume. El ne face să arătăm încet ”, spune Felix în timp ce pornește pe pistă. După ce toate cele patru figuri sportive termină cântând laudele ariciului, garniturile comerciale către Sonic pe scaunul unui director, cerând mai multe complimente.

Paramount Pictures a lansat un al doilea trailer oficial în noiembrie anul trecut, după ce primul său trailer a fost întâmpinat cu o intensă scrutin, deoarece fanii au criticat asumarea în privința designului personajelor lui Sonic, mulți afirmând că arăta puțin prea realist. Regizorul Jeff Fowler a revenit la tabloul de desen literal după aceea, debutând un nou design de personaje care a fost mult mai bine primit de fani. Sonic the Hedgehog online subtitrat

Server 1

Filmul Sonic the Hedgehog (2020), se lanseaza in 21 februarie 2020, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Sonic the Hedgehog online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here