Saint Maud online subtitrat

0
433

Saint Maud online subtitrat. După ce l-a găsit recent pe Dumnezeu, tânăra asistentă Maud, ajunge într-o casă de pluș pentru a avea grijă de Amanda, o dansatoare hedonistă care a părăsit o boală cronică. Când o întâlnire întâmplătoare cu un fost coleg aruncă indicii ale unui trecut întunecat, devine clar că există mai mult dulce Maud decât ochiul.

La jumătatea drumului Saint Maud, Rose Glass, realizează un moment cinematic pentru veacuri, care implică unghiile, picioarele goale și o tânără cu un complex Hristos mult prea mare pentru propriul ei corp. „Nu-ți pierde niciodată durerea”, spune ea, iar acest scurt acut ascuțit al unei parabole de groază din Marea Britanie cea mai sumbră primește aceleași sfaturi. Sticla se scutură cu șocurile ei, dar știe să-i facă să conteze, ca niște creșteri subțiri de tensiune în mașinile frisate și volatile ale narațiunii sale, fiecare lăsând protagonistul un pic mai anxios deteriorat decât înainte. O asistentă blândă, devotată creștină paliativă, cu o rană deschisă a trecutului și ceea ce consideră că este o chemare mai mare pentru viitor, Maud este ca Carrie White și mama ei Margaret s-au transformat într-o teribilă sfântă teroare; așa cum a jucat Morfydd Clark cu o intensitate strălucitoare, de înghețare a sângelui, este un anti-eroină de gen din care prețuiește, protejează și recuperează, uneori toate simultan. Saint Maud online subtitrat

Saint Maud este cu siguranță suficient pentru un film de groază pentru a înțelege amplasarea sa în premieră în programul Midnight Madness de la Toronto, unde va pune anumite inimi slabe în arest momentan, deși nu este în sine înnebunit. Mai degrabă, Glass a conceput un film sobru, vicios disciplinat despre o anumită nebunie – sau o fervoare religioasă extremă, dacă vrei să fii politicos în acest sens – care se reduce la miezul fanatismului și al pericolelor sale, în timp ce se apucă să-și plaseze publicul în interiorul cap de credincios. Saint Maud online subtitrat

Creează cinism ușor pentru a vedea focul, pucioasa și grația ocazională prin ochii grozavi ai lui Maud, acesta este în sfârșit un studiu simpatic al personajelor, o hartă mentală a sănătății, precum este orice fel de răcitor. Oricare ar fi cazul, este un moment de debut pentru Rose Glass, care ajunge la caracteristici complet formate, la fel de elegantă între duritate și delicatețe precum numele ei. Distribuitorii cu tendințe de arthouse și genuri pot și ar trebui să îi combată.

Filmul Saint Maud (2020), se lanseaza in 18 iulie 2020, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Saint Maud online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here