Riverdance 25th Anniversary Show online subtitrat

0
421

Riverdance 25th Anniversary Show online subtitrat. Un spectacol celebru de muzică și dans irlandez pentru prima dată în cinematografe! A 25-a aniversare a spectacolului catapultează Riverdance în secolul 21 și ne scufundă în puterea elementală a muzicii și dansului. Acum 25 de ani, 7 minute au schimbat fața dansului pentru totdeauna. Performance-ul de la Eurovision le-a oferit oamenilor atunci o privire fugară în viitorul dansului Irlandez. 25 de ani mai târziu, compozitorul Bill Whelan a înregistrat hipnotizanta coloană sonoră iar producătorul Moya Doherty și regizorul John McColgan au reimaginat complet acest show, acum inovativ și cu unjoc spectaculos de lumini, sunet și proiecții. Această puternică relansare a faimoasei familii de Irlandezi este celebrată peste tot în lume pentru coloana sonoră premiată cu un Grammy și energia inepuizabilă debordată din dansul lor. Filmat Live, la 3Arena din Dublin, locul exact unde a început totul, a 25-a aniversare a galei vă aduce Riverdance pentru prima oară pe marile ecrane.

A powerful and stirring reinvention of the show, celebrated the world over for its Grammy Award-winning music and the thrilling energy and passion of its Irish and international dance.

Filmul Riverdance 25th Anniversary Show (2020), se lanseaza in 11 septembrie 2020, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Riverdance 25th Anniversary Show online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here