Ride or Die online subtitrat

0
338

Ride or Die online subtitrat. Rei este o tânără lesbiană care află că fosta ei colegă de clasă, Nanae, este victima abuzurilor şi violenţei domestice din partea soţului ei. Fiind îngrozită de acest lucru, Rei hotărăşte să nu stea deoparte şi să-şi salveze colega faţă de care este şi îndrăgostită. Drept urmare, Rei îl omoară pe soţul lui Nanae pentru a o scăpa de brutalitatea la care este supusă şi a-i arăta cât de mult o iubeşte ea. Numai că reacţia lui Nanae nu este deloc conform aşteptărilor lui Rei, aceasta arătându-se dezgustată şi oripilată de crima comisă de Rei. Totuşi, Rei acceptă că rezultatul acţiunilor sale este doar scăparea lui Nanae din abuzurile la care era supusă. Pe parcurs, Rei şi Nanae se străduiesc să facă faţă emoţiilor incompatibile.

Rei helps the woman she’s been in love with for years escape her abusive husband. While on the run, their feelings for each other catch fire.

Server 1

Filmul Ride or Die (2021), s-a lansat in 15 aprilie 2021, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Ride or Die online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here