Proxima online subtitrat

0
274

Proxima online subtitrat. Proxima urmărește povestea unei astronaute care se luptă cu angajamentul față de fiica ei, în timp ce urmează un antrenament fizic înfiorător pentru o misiune de un an la bordul Stației Spațiale Internaționale. Singura femeie din program, Sarah se antrenează pentru prima sa misiune spațială în timp ce încearcă să ţină în frâu frustrările vieții de părinte. Ea locuiește singură cu Stella, fiica ei de șapte ani. Sarah se simte vinovată că nu poate petrece mai mult timp alături de fiica ei. Dragostea ei este copleșitoare, dezechilibrantă. Când Sarah este aleasă să se alăture echipajului misiunii spațiale de un an numită „Proxima”, acest lucru creează haos în relația mamă-fiică. Pe măsură ce dată plecării se apropie, Sarah trebuie să călătorească la locul de lansare și să intre în carantină, departe de fiica ei. O femeie excepțională, Sarah se confruntă cu un conflict interior în creștere, care poate duce la o decizie șocantă. Proxima online subtitrat

Sarah is a French astronaut training at the European Space Agency in Cologne. She is the only woman in the arduous program. She lives alone with Stella, her seven year old daughter. Sarah feels guilty that she cannot spend more time with her child. Her love is overpowering, unsettling. When Sarah is chosen to join the crew of a year-long space mission called Proxima, it creates chaos in the mother-daughter relationship.

Server 1

Filmul Proxima (2020), s-a lansat in 11 decembrie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Proxima online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here