Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat

1
854

Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat. Cățelușii au construit o pistă de curse supertare, și acum sunt gata să fie echipa de pit-stop a legendarului lor pilot lor de curse, Woosh. Dar, când acesta nu mai poate participa la cursă, îl cheamă pe Marshall, cel mai mare cățeluș-fan al său, și îl provoacă să treacă la volan în locul său! Marshall trebuie, acum, să-și învingă lipsa de încredere în sine, și să fie mai tare decât Cheetah, rivalul său, pentru a-și împlini visul de a deveni cel mai rapid cățeluș-pilot de curse din istorie!

Patrula cățelușilor va avea o misiune contracronometru de îndeplinit, dar asta nu îi va împiedica să fie primii care vor rezolva și alte cazuri dificile, căci niște baloane gigantice au zburătăcit aiurea din parada organizată de primarul Humdinger, un păianjen rar s-a prins în pânza lui, și nu e nimeni mai capabil să spună “pe locuri, fiți gata, start!” decât Patrula Cățelușilor! Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat

Sunt siguri că le ies. Iată un alt episod din emisiunea de televiziune animată a lui Nickelodeon despre o echipă de câini de salvare, jucați și îmbrăcați într-un pachet cinematografic de 48 de minute. În calitate de părinte al unui copil mic, nu sunt imun la puterea pesterului Paw Patrol. Dar găsesc ieșiri de cinema lipsite de suflet și deprimant: copii de trei ani dispar în tranșe gawping, părinții în strălucirea telefoanelor lor.

Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat
Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat

Noul film se simte ca o scădere la prețuri reduse a Pixar’s Cars, cu un complot plictisitor despre un turneu de raliuri în care șoferul vedetei este un puști sclipitor, dar drăguț, numit Whoosh (exprimat de Joseph Motiki), iar meseria de la Paw Patrol este să facă echipă. pitstop-ul în timpul cursei. Răufăcătorul este un șofer de curse mega-șmecher, Cheetah (Addison Holley), care introduce încă o formulă de captură Paw Patrol iritativ: repetitiv: „Dacă nu îi poți bate, înșelați-i!” Când Whoosh se prăbușește după ce a fost nobil de Cheetah, pupul pompierului Marshall (Lukas Engel) trebuie să-și ia locul la volan. Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat

Poate Marshall să evadeze trucurile murdare ale lui Cheetah și să depășească lipsa de încredere pentru a ocupa primul loc? Se obișnuiesc toate mesajele obișnuite cu încredere în tine, cu eforturi serioase, pe lângă unele acțiuni sclipitoare de ardere a anvelopelor. Însă aici există zero pentru adulți: Paw Patrol acționează cu stabilizatori, antrenând copiii mici pentru lovituri pentru copii mari. Este atât de agresiv vizat preșcolarilor, încât în ​​niciun caz nu îl poți numi film de familie. Și părinții care au fost preocupați pentru o periuță de dinți intermitentă Paw Patrol pot arunca un piston la gagul de rulare despre Whoosh fiind un produs de mers pe jos, gâfâind constant pentru aparatul foto din propria sa marcă.

Filmul Paw Patrol: Ready Race Rescue (2020), se lanseaza in 31 ianuarie 2020, si face parte din categoria filmelor de animatie. Vizioneaza film-ul Paw Patrol: Ready Race Rescue online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here