My Brothers Crossing online subtitrat

0
463

My Brothers Crossing online subtitrat. Filmul este adevărata poveste despre un accident tragic care a avut loc în august 2015. În îndepărtatul sud-vest al Virginiei, în perioada în care ne confruntam cu revolte și crime de ură rasială, un bărbat afro-american este implicat într-un accident groaznic care pretinde viețile a lui Bobby și Pam Clark – un cuplu caucazian. Ceea ce a urmat a fost o comunitate care se ridică, orbă de moștenirile noastre diferite, pentru a vindeca și a arăta o iertare incredibilă în urma acestei tragedii. My Brothers Crossing online subtitrat

My Brothers Crossing is the true story about a tragic accident that happened in August 2015. In remote southwest Virginia, during the time when we were experiencing riots and racial hate crimes, an African-American man is involved in a horrific accident which claims the lives of Bobby and Pam Clark—a Caucasian couple. What followed was a community rising up, blind to our different heritages, to heal and show incredible forgiveness in the wake of this tragedy.

The true story from southwest Virginia where an African-American man in involved in an unspeakable accident that claims 2 lives but results in amazing forgiveness and healing.

Filmul My Brothers Crossing (2020), se lanseaza in 17 iulie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul My Brothers Crossing online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here