Just Say Yes online subtitrat

0
287

Just Say Yes online subtitrat. Fiind o persoană visătoare şi romantică incurabilă, Lotte îşi vede viaţa dată peste cap în momentul în care planurile sale pentru o nuntă ca în poveşti încep să intre în impas. Ea a pus la punct fiecare detaliu al nunţii sale cu mult timp înainte de a-şi găsi alesul şi a visat tot timpul să aibă parte de o nuntă perfectă. Visul ei este distrus atunci când mirele care ar fi trebuit s-o ducă la altar se răzgândeşte în ultimul moment şi anulează căsătoria, lăsând-o pe Lotte să treacă de la extaz la agonie în ziua ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă din viaţa ei. Lucrurile devin din ce în ce mai complicate atunci când sora ei narcisistă se hotărăşte la rândul ei să facă marele pas către altar şi se logodeşte.

Incurable romantic Lotte finds her life upended when her plans for a picture-perfect wedding unravel — just as her self-absorbed sister gets engaged.

Server 1

Filmul Just Say Yes (2021), s-a lansat in 02 aprilie 2021, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Just Say Yes online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here