Jumanji: The Next Level online subtitrat

0
2396

Jumanji: The Next Level online subtitrat. În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume. Personajul principal intră într-un magazin vechi, vede o cutie prăfuită într-un colț de pe un raft. Se deschide și se repetă coșmarul. Până la urmă, fără să știe, a dat peste un joc video, doar într-o versiune îmbunătățită. Drept urmare, el și prietenii săi sunt alungați într-o lume necunoscută plină de pericole. Unde de data asta totul este mai complicat și mai interesant. Adversarii care trăiesc în lumea jocului sunt personaje dificil programate. Acestea sunt dotate cu inteligență artificială și se adaptează oricărui rezultat, schimbând regulile din mers. Jumanji: The Next Level online subtitrat

Jumanji: The Next Level online subtitrat
Jumanji: The Next Level online subtitrat

Dacă ați fost obsedat de Jumanji: Bine ați venit în junglă , veți fi foarte încântați de această veste. La scurt timp dupa ce a dominat box-urile din toata lumea, a fost anuntat ca Jumanji 3 se afla pe drum. Acum, mulțumită producătorului executiv al filmului și postului Dwayne „The Rock” Johnson, ultimul post al lui Instagram, data oficială a lansării lui Jumanji 3 este aici și este momentul să vă marcați calendarele. Potrivit artiștilor, fanii se pot pregăti să-și răstoarne mintea cu mai multă realitate a junglei, 13 decembrie 2019. Jumanji: The Next Level online subtitrat

Bun venit în junglă premisa , desigur, a prins o mulțime de fani din 1995 clasic prin surprindere initial. La urma urmei, îmbunătățirea jocului de bord renumit într-un joc video este un pic cam înfricoșător – mai ales când ne gândim la modul în care creatorii urmau să dea omagiu personajului lui Robin William Alan Parrish. Cu toate acestea, Rock, Kevin Hart, Jack Black și Karen Gillan au fost capabili să câștige atât fanii generaționali noi cât și cei vechi ai francizei, acum, la lansarea din decembrie 2017 – acumulând în jur de 1 miliard de dolari de la . Și din cauza strălucirii remake-ului, nu există nici o îndoială că echipa nu va putea fura inimile cu Jumanji 3 , de asemenea.

Jumanji: The Next Level online
Jumanji: The Next Level online

Gasca s-a întors, dar jocul s-a schimbat. Când se întorc în Jumanji pentru a salva pe unul dintre ei, descoperă că nimic nu este așa cum se așteaptă. Jucătorii vor trebui să îndrăznească părți necunoscute și neexplorate, din deșerturile aride până la munții cu zăpadă, pentru a scăpa de cel mai periculos joc din lume. Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart și Karen Gillan se întorc, Awkwafina, Danny DeVito și Danny Glover se alătură distribuției. Cei patru adolescenți ai primului film (Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner și Alex Wolff) se întorc și ei. „Jumanji: Bine ați venit în junglă” a fost o continuare a hitului „Jumanji” din 1995, cu Robin Williams. În ziua de azi, repornirea a urmat patru liceeni plasați în detenție împreună. Cvartetul este repartizat la subsolul școlii și apoi transportat în jocul de masă Jumanji după ce activează jocul aruncat.

„Jumanji: The Next Level” vede personajele principale care se întorc la Jumanji pentru a salva unul dintre ei, dar descoperă că nimic nu este așa cum se așteaptă. Jake Kasdan se întoarce pentru a regiza dintr-un scenariu pe care l-a scris împreună cu Scott Rosenberg și Jeff Pinkner. Matt Tolmach va produce din nou împreună cu „Seven Bucks” Johnson, Dany Garcia și Hiram Garcia, împreună cu Kasdan. Filmul se va deschide cu o săptămână înainte de lansarea „Star Wars: The Rise of Skywalker” de la Disney.

Server 1

Filmul Jumanji: The Next Level (2019), se lanseaza in 06 decembrie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Jumanji: The Next Level online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here