Joker online subtitrat

0
592

Joker online subtitrat. In filmul Joker (2019) online subtitrat studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Joker online subtitrat

Joker (2019) online subtitrat e un film controversat încă de când fusese anunțat. Nu știam pe atunci ce să mai credem despre deciziile din spatele filmelor bazate pe universul DC și eram de asemenea intrigați de ideea unui film de origini a personajului Joker care să nu aibă legătură cu restul filmelor, și apoi suspicioși când am aflat că nici măcar pe benzi desenate nu se va baza.

Dacă ar fi să fie catalogat ca benzile desenate, acest film s-ar încadra în colecția DC Black Label, din care fac parte poveștile mai recente cu o abordare mai matură decât de obicei. Joker (2019) online subtitrat nu este pentru toată lumea și nu este un „superhero movie”. Acum că am spus ce nu este pot începe să-l descriu ca dramă cu tente psihilogice, un mesaj violent despre societate. Joker va fi discutat cu certitudine peste ani, este un clasic instant. De fapt, ar fi cam ușor să-l confunzi cu un film din anii ’70-’80, ca și cum ar trata subiecte din prezentul său. Asta pentru că se inspiră din câteva filme din acea perioadă și până și textul folosit în generic se pretează la stilul acela.

Se simte influența unor filme ca Taxi Driver, Dog Day Afternoon sau King of Comedy. Todd Phillips chiar menționează într-un interviu că intenția lor chiar a fost să-și imagineze că ar lansa filmul în 1979 nu 2019. Vorbim de o perioadă cinematografică în care poveștile se concentrau pe un singur personaj și își provocau publicul să întoarcă caracterizarea complexă a acelui protagonist pe toate părțile. Deși protagonistul are un comportament puternic deviant, contextele care îl determină să evolueze într-un antagonist sau antierou în cel mai bun caz sunt niște contexte în care nu este dificil să te regăsești. Și când spun de influență mă refer la tot, nu numai la stilul poveștii ci și la imagine (cadre de filmare, colorit, editare, tot tacâmul) și la coloana sonoră care pătrunde în oase. Joker online subtitrat

Arthur Fleck este un nou Joker care nu este ca nici unul de până acum, împrumută numai anumite elemente din anumite variante ale personajului. Interpretarea lui Joaquin Phoenix îl face înspăimântător de relatable în ciuda faptului că suferă de tulburări mentale depresive. S-ar putea ca acest studiu de personaj să fie, repet, discutat mult timp, fiindcă problema neglijenței societății față de astfel de persoane încă există, chiar dacă la intensități mai puțin grave actualmente. Și nu ar fi de mirare dacă Phoenix ar cel puțin nominalizat la o tonă de premii date pentru interpretare. Joker suferă de nepăsarea societății, este călcat în picioare. Asta nu dă dreptate acțiunilor sale, dar îți dă de gândit.

Server 1

Filmul Joker (2019), se lanseaza in 15 octombrie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul Joker online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here