Hustlers online subtitrat

0
2418

Hustlers online subtitrat. Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foștii clienți. Sexualitatea este o armă în „Hustlers”, care abilitează femeile care o poartă în această saga seducătoare de crimă adevărată, care face pentru o gașcă de fete rele din New Yawk ceea ce „Goodfellas” a făcut pentru gloată – adică aduce Champagne -refuză sex-appeal-ul și stilul neon în fața unui caz sălbatic în care un echipaj de dansatoare întreprinzătoare a dezbrăcat câțiva clienți bogați din Wall Street. „Hustler”, fulgerător, cărnos și imposibil de ignorat, „Hustlers” se ridică la nimic mai mult decât la un moment cultural, inspirat dintr-un profil scandalos al revistei New York Magazine (care servește ca stilettos robust de șase inci pe care se află filmul) adaptat de scriitor. -directorul Lorene Scafaria în cea mai mare parte a lui Scorsese și o are în rol principal pe Jennifer Lopez ca și cum n-ai mai văzut-o niciodată. Hustlers online subtitrat

„Toată țara este un club de striptease. Aveți oameni care aruncă banii și oamenii care fac dansul “, Ramona lui Lopez îi spune Julia Stiles (în modul„ All Bourne Identity “), care interpretează o versiune a jurnalistei fără judecată, Jessica Pressler, care investighează cazul. Practic, toți cei de la „Hustlers” joacă o versiune a unei persoane reale, deși Stiles este doar singura (dintre femei, cel puțin) a cărei distribuție nu se ridică la un makeover de un milion de dolari. Oamenii care „fac dansul” sunt aproape toate numele – de la vedeta „Asianilor bogați bogați”, Constance Wu și fetei „Riverdale”, alături de Lili Reinhardt, până la jucătorii susținători Keke Palmer, Cardi B și Lizzo – care colectează o profesie creată anterior de scandalos. Hustlers online subtitrat

În sfertul de secol de la „Showgirls”, o linie de lucru odată demisă ca degradantă a fost reevaluată aproape complet în lumina feminismului cu valuri a treia – din care Madonna servește ca fată de afiș (și un model de rol evident pentru propria carieră a lui Lopez), un fel de dominator al culturii pop care a făcut „sexul” brandului ei și a transformat lenjeria într-un fel de armură de luptă pe scena. În loc să respingă tot ceea ce părea misogin și corupt în societate, Gen Xers și-a propus să renunțe la aceste instituții din interior.

Dintr-o dată, cursuri de dans de poli au fost oferite la sălile de sport din toată America, în timp ce fetele de petrecere și vedetele porno auto-făcute erau tratate ca celebrități. O tânără scriitoare strălucitoare, care și-a făcut un nume diabolic inteligent pentru ea înșelând bloguri despre viață ca „fată cu bomboane”, a câștigat un Oscar pentru că a scos o comedie pro-alegere înșelător de proaspătă. Și un grup de stripteuzi din New York – care au mormăit, s-au drogat și au furat de la cei bogați pentru a-și da seama relativ săraci – au fost salutați ca eroii sfidători în ceea ce presa a numit „o poveste modernă a lui Robin Hood”.

Server 1

Filmul Hustlers (2019), s-a lansat in 27 septembrie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Hustlers online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here