Homunculus online subtitrat

0
329

Homunculus online subtitrat. Susumu Nokoshi a lucrat cândva la o companie străină de top din domeniul finanţelor. Lucrurile nu au mers în viaţă aşa cum şi-ar fi dorit el, iar acum a ajuns la vârsta de 34 de ani să rămână un simplu om al străzii. El se întâlneşte într-o bună zi cu un student la medicină pe nume Manabu Ito, care caută voluntari pentru o procedură chirurgicală specială. Această procedură implică găurirea craniului. Susumu nu este interesat de această procedură, dar acceptă atunci când i se promite suma de 700.000 yen. După operaţie, Susumu începe să vadă oamenii distorsionat şi Manabu îi spune că acest lucru înseamnă o formă de vizualizare din adâncul minţii sale. Susumu ajunge să poată comunica cu oameni care posedă o parte întunecată în mintea lor subconştientă.

A homeless man meets a medical school student who pays him to volunteer for a surgical procedure known as trepanation, drilling a hole in his skull, which ends up giving him the ability to communicate with the dark side of people’s subconscious minds.

Server 1

Filmul Homunculus (2021), s-a lansat in 15 aprilie 2021, si face parte din categoria filmelor thriller. Vizioneaza film-ul Homunculus online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here