Have You Ever Seen Fireflies? online subtitrat

0
283

Have You Ever Seen Fireflies? online subtitrat. Filmul este o producţie turcească de comedie-dramă care a fost regizat de Andaç Haznedaroglu şi îi are în rolurile principale pe Yılmaz Erdoğan (care a şi scris scenariul), Ecem Erkek şi Engin Alkan. Povestea filmului este centrată asupra unei femei pe nume Gülseren – o persoană rebelă din fire, pe alocuri lipsită de bun simţ, dar care a reuşit la o vârstă destul de tânără să se bucure de succes. Cu toate acestea, în vremea unei tulburări politice din ţara ei care aduce schimbări sociale, Gülseren încearcă să facă faţă unei situaţii în care singurătatea, iubirea şi pierderile sufleteşti încep să devină tot mai pregnante în viaţa sa.

Rebellious, irreverent wunderkind Gülseren navigates loneliness, love and loss against the current of political turmoil and social change.

Server 1

Filmul Have You Ever Seen Fireflies? (2021), s-a lansat in 09 aprilie 2021, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Have You Ever Seen Fireflies? online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here