Gauguin from the National Gallery online subtitrat

0
375

Gauguin from the National Gallery online subtitrat. Mult așteptatul documentar de 60 de minute despre viața și munca lui Paul Gauguin, narat de către actorul Dominic West, urmat apoi de 30 de minute filmate într-un mod “original și genial” exclusiv pentru cinematografe, ale expoziției private “Credit Suisse: Portretele lui Gauguin”, din cadrul Galeriei Naționale din Londra. Filmat în Tahiti, Insulele Marchize, Franța și Regatul Unit, documentarul explorează extraordinarele și de multe ori problematicele realizări ale artistului, cu comentarii din partea urmașilor săi, a criticilor de artă și artiștilor contemporani.

Filmul analizează moștenirea culturală lăsată de artist nu doar prin lupa istoriei artelor ci și prin patriarhismul timpurilor respective, reevaluând modul în care artistul trata femeile băștinașe și rolul pe care acesta l-a purtat în colonialismul francez de secol 19. Filmat exclusiv pentru cinematografe, în Galeria Națională din Londra, imaginile de înaltă definiție aduc detalii incredibile ale operei sale, spectatorii având ocazia să vadă pentru prima oară pe marele ecrane expoziția privată a portretelor lui Gauguin.

Filmul Gauguin from the National Gallery (2020), se lanseaza in 11 septembrie 2020, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Gauguin from the National Gallery online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here