G-Loc online subtitrat

0
556

G-Loc online subtitrat. Au trecut 32 de ani de când „Poarta” a ajuns pe orbita Pământului, o tehnologie antică dintr-o sursă necunoscută, era o gaură de vierme pentru un nou sistem solar, singurul capabil să susțină viața. Cu planeta în pragul unei noi epoci de gheața, mii de migranți au plecat dincolo să găsească o nouă casă. În următorii 16 ani, navele vor face călătoria spre noua planetă, dar cea mai mare parte a rasei umane a rămas pe Pământ, până când a fost clar că nu mai puteau trăi confortabil acolo. A început migrarea în masă prin poartă. Criza refugiaților a durat încă 288 de ani în timp ce numai 16 ani au trecut pe Pământ. Refugiații continuă să părăsească casa originară a umanității, neștiind de greutățile care îi așteaptă în cealaltă parte a porții.

Bran flees the cold, uninhabitable Earth. He hopes to get to Rhea, colonized by humans 582 years ago. Rheans are against new arrivals from Earth. He boards a Rhean spaceship with a cute, feisty Rhean.

Server 1

Filmul G-Locr (2020), s-a lansat in 11 august 2020, si face parte din categoria filmelor sf. Vizioneaza film-ul G-Loc online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here