Fatman online subtitrat

0
329

Fatman online subtitrat. Greutăţile economice şi reducerea cererii pentru serviciile sale îl fac pe Moş Crăciun / Chris Cringle să se gândească la a renunţa la ceea ce face. Cu puteri fizice ieşite din comun, Moşul se vede în incapacitatea de a-şi salva atelierul, fiind nevoit de a accepta oferta venită din partea armatei de a face componente militare pentru ei. În urma ultimei misiuni din Ajunul Crăciunului, Moşul îşi face un duşman dintr-un copil bogat de 12 ani, cu acces la serviciile unui asasin plătit, pe care-l trimite pentru a-l omorî pe Chris. Lucrurile se complică pentru că asasinul este un psihopat dornic de sânge, iar misiunea aceasta îi oferă şansa să se răzbune la rândul său pe grasul din costumul roşu pentru copilăria pe care a avut-o. Fatman online subtitrat

A rowdy, unorthodox Santa Claus is fighting to save his declining business. Meanwhile, Billy, a neglected and precocious 12 year old, hires a hit man to kill Santa after receiving a lump of coal in his stocking.

Server 1

Filmul Fatman (2020), s-a lansat in 17 noiembrie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Fatman online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here