Eternals online subtitrat

0
6612

Eternals online subtitrat. „Eternii”, de la Marvel Studios, urmărește un grup de eroi nemuritori care au protejat Pământul și i-au modelat istoria și civilizațiile de la începutul timpului. Când creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute în timp, revin în mod misterios, Eternii sunt obligați să se reunească pentru a apăra din nou omenirea.

Este un film de actiune regizat de Chloé Zhao care este o continuare a filmului Razbunatorii.Aceasta este saga celor cunoscuți ca Eternals, o rasă nemuritoare care a trăit cândva pe Pământ, modelându-i istoria și civilizațiile. Ei sunt extratereștri străvechi care trăiesc pe pământ în secret de mii de ani. În urma evenimentelor din Avengers: Endgame, o tragedie neașteptată îi forțează să iasă din umbră pentru a se reuni împotriva celui mai vechi dușman al omenirii, The Deviants. Eternals online subtitrat

Eternals are a team of ancient aliens who have been living on Earth in secret for thousands of years. When an unexpected tragedy forces them out of the shadows, they are forced to reunite against mankind’s most ancient enemy, the Deviants. The saga of the Eternals, a race of immortal beings who lived on Earth and shaped its history and civilizations.

Server 1

Filmul Eternals (2021), s-a lansat in 07 noiembrie 2021, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Eternals online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here