Endless online subtitrat

0
429

Endless online subtitrat. Atunci când sunt îndrăgostiți nebunești de la liceu, Riley și Chris sunt despărțiți de un tragic accident de mașină, Riley se învinovățește de moartea iubitului ei, în timp ce Chris este blocat în limbo. În mod miraculos, cei doi găsesc o modalitate de a se conecta. Într-o poveste de dragoste care transcende viața și moartea, atât Riley cât și Chris sunt nevoiți să învețe cea mai grea lecție dintre toate: a da drumul.

When madly in love high school graduates Riley and Chris are separated by a tragic car accident, Riley blames herself for her boyfriend’s death while Chris is stranded in limbo. Miraculously, the two find a way to connect. In a love story that transcends life and death, both Riley and Chris are forced to learn the hardest lesson of all: letting go.

Filmul Endless (2020), se lanseaza in 14 august 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Endless online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here