Elvis from Outer Space online subtitrat

0
424

Elvis from Outer Space online subtitrat. O rant psihedelică despre un jucător de jocuri de noroc Elvis și problemele sale cu Vegas Mafia, care prezintă un echipaj neplăcut de impozatori Elvis destrămați care se află în competiție cu un Elvis atât de bun, toată lumea începe să se întrebe. Ar putea fi adevărat că CIA și extratereștrii de la Alpha Centauri l-au readus pe Elvis la Vegas?

A psychedelic rant about a gambling Elvis impersonator and his troubles with the Vegas Mafia, featuring a hapless crew of broken down Elvis impersonators who find themselves in competition with an Elvis who’s so good, everybody starts to wonder. Could it really be true that the CIA and aliens from Alpha Centauri have brought Elvis back to Vegas?

Filmul Elvis from Outer Space (2020), se lanseaza in 18 iulie 2020, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Elvis from Outer Space online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here