Dream Horse online subtitrat

0
1106

Dream Horse online subtitrat. O barmană își recrutează soțul și un grup de alții pentru a o ajuta la antrenarea unui cal de curse în mediul galez. Dream Alliance este un cal de cursă improbabil, crescut de barmanul galben Jan Vokes. Fără experiență, Jan își convinge vecinii să își câștige câștigurile slabe pentru a ajuta la ridicarea Visului în speranțele că poate concura cu elitele de curse.

A barmaid recruits her husband and a group of others to assist her in training a racehorse in the Welsh countryside. Dream Alliance is an unlikely race horse bred by small-town Welsh bartender Jan Vokes. With no experience, Jan convinces her neighbors to chip in their meager earnings to help raise Dream in the hopes he can compete with the racing elites.

Filmul Dream Horse (2020), se lanseaza in 04 septembrie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Dream Horse online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here