Dragonheart Vengeance online subtitrat

0
292

Dragonheart Vengeance online subtitrat. Această epopee fantastică spune povestea lui Lukas, un tânăr fermier care suferă o mare tragedie. După ce familia sa este ucisă fără milă de o gașcă de atacatori sălbatici, tânărul fermier Lukas decide să pornească în căutarea dreptății și a răzbunării, făcând echipă cu un dragon maiestuos și un mercenar neînfricat. Siveth, dragonul cu respirație de gheață, a fost alungat din regat pentru că nu a reușit să salveze viața regelui. Motivat de cauza tânărului, acesta iese din ascunziș, folosindu-și puterile fantastice în călătoria aventuroasă care va aduce revelații și recompense dincolo de răzbunare. Dragonheart Vengeance (2020) este o aventură captivantă, plină de fantezie și umor, care va încânta întreaga familie.

Lukas, a young farmer whose family is killed by savage raiders in the countryside, sets out on an epic quest for revenge, forming an unlikely trio with a majestic dragon and a swashbuckling, sword-fighting mercenary, Darius.

Server 1

Filmul Dragonheart Vengeance (2020), s-a lansat in 25 decembrie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Dragonheart Vengeance online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here