Downhill online subtitrat

0
711

Downhill online subtitrat. După ce scapă de o avalanșă în timpul unei vacanțe de schi în familie, un cuplu căsătorit se confruntă cu probleme în mariaj, fiind nevoiți să-și reevalueze viața de familie și ceea ce simt unul pentru celălalt. Julia Louis-Dreyfus și Will Ferrell sunt protagoniștii unei comedii cu umor înțepător.

Pete (Will Ferrell) și Billie (Julia Louis-Dreyfus) sunt un cuplu american prosper, care se află într-o vacanță la schi cu cei doi fii ai lor în Alpi. Se distrează încă? Aceasta este o întrebare care se apropie de film, în timp ce membrii familiei lovesc pârtiile și fac pelerinaje la restaurantul alpine-lodge, sau se retrag în camera lor, unde se simt mereu vag vinovați că joacă jocuri sau se uită la televizor, deoarece ar putea face asta oriunde. În baia designerului, Pete și Billie stau unul lângă celălalt și se uită la oglindă cu familiaritate umedă. Ei sunt în vacanță și fac tot posibilul să se relaxeze și să se distreze, dar tocmai actul de a încerca atât de mult ne dezvăluie că ceva nu este în stare. Downhill online subtitrat

Dacă „Downhill” ar fi fost o comedie a lui Will Ferrell, s-ar fi putut juca ca „Vacanța în schi de la National Lampoon”, plină de coliziuni cu zăpadă și oameni care-și fac idioti în vacanță. Dacă ar fi fost un serial de televiziune Julia Louis-Dreyfus, s-ar putea să fi fost o serie de discordie conjugală. Însă filmul, pe care Louis-Dreyfus l-a produs, nu este o farsă sau chiar o comedie arătată, deși momentele acestuia sunt neliniștitor de amuzante. „Downhill” este o dramă aerisită și dislocantă și asta pentru că este un remake al (sau poate l-ai putea numi riff) pe „Force Majeure”, filmul din 2014 al regizorului suedez Ruben Östlund care a jucat ca un Hitchcock cu ardere lentă thriller injectat cu scene dintr-o căsătorie.

Downhill online subtitrat
Downhill online subtitrat

„Force Majeure” a stabilit Östlund ca o voce majoră în cinematografia internațională (următorul său film, „The Square”, a luat Palme d’Or la Festivalul de Film din Cannes 2017). Atunci de ce nebunia instanței făcând un remake american al acesteia? Justificarea este chiar acolo pe ecran în timp ce urmăriți „Coborârea în jos”. Nu este o experiență la fel de intensă sau încovoiată, cum a fost „Force Majeure”; nu încearcă să fie. În schimb, co-regizorii, Nat Faxon și Jim Rash, al căror singur film precedent a fost exageratul spectacol Sundance 2013 „The Way, Way Back”, au luat fundamentul slow-motion-domestic-crackup al „Force Majeure” și l-au luminat, dar, în mare parte, a rămas fidel viziunii anterioare a filmului cu privire la faptul că un soț și un tată au o topire existențială. Povestea a funcționat genial înainte. În „Coborâre” funcționează… destul de bine. Noul film este un fleac tainic, cu ceva real în mintea sa. Dar, în modul său de 86 de minute clipește, rămâne fidel ceea ce a dat forței sale „Force Majeure”. Downhill online subtitrat

Filmul Downhill (2020), se lanseaza in 20 martie 2020, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Downhill online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here