Depeche Mode: Spirits in the Forest online subtitrat

0
1388

Depeche Mode: Spirits in the Forest online subtitrat. Pe 25 iulie 2018, după ce a incantat peste 3 milioane de fani in peste 130 de spectacole, Depeche Mode și-a încheiat Global Spirit Tour cu o ultimă performanță specială la faimosul Waldbühne din Berlin („Forest Stage”). Spirits in the Forest surprinde nu numai acel spectacol live, dar se concentrează și pe povestile a șase fani speciali din mulțime în acea noapte. Depeche Mode: Spirits in the Forest online subtitrat

Filmul regizat de colaboratorul artistic de lungă durată al lui Depeche Mode, regizorul și fotograful Anton Corbijn, spune poveștile acestor șase mega-fani Depeche Mode, în timp ce călătoresc spre Berlin din toate colțurile lumii pentru a vedea spectacolul final al turneului. Depeche Mode s-a reunit cu filmul de lungă durată al grupului, Anton Corbjn, pentru un documentar / film de concert combinat, „Spirits in the Forest”, pe care Trafalgar Release a anunțat că va pune pe aproximativ 2400 de ecrane în toată lumea pentru o noapte 21 noiembrie.

Filmul documentează filmele de performanță din datele din Berlin din 115-gig Global Spirit Tour din 2017, cu un rid documentar suplimentar. O declarație despre film îl descrie ca „scufundându-se în poveștile profund emoționale ale șase fani speciali ai lui Depeche Mode” dintre clipurile de concert. Documentul urmărește pe urmele lungmetrajelor anterioare ale lui Corbijn despre trupă, inclusiv „Depeche Mode: Alive in Berlin” (2014), „Depeche Mode: O noapte în Paris” (2002) și „Depeche Mode: Devotional” (1993). Poate cea mai cunoscută redare filmică de lungă formă a grupului este încă „101” din 1989, care a fost regizat de echipa regretatului D.A. Pennebaker, Chris Hegedus și David Dawkins.

Depeche Mode: Spirits in the Forest online subtitrat
Depeche Mode: Spirits in the Forest online subtitrat

Trafalgar a ajuns în prim-planul companiilor care pun filme muzicale în teatre, pentru alergări prelungite sau ca singuri. Printre proiectele recente pentru a ajunge pe ecrane de cinema se numără documentul Trey Anastasio / Phish „Între mine și mintea mea”, „Joni 75: o sărbătoare a zilei de naștere”, „Khalid: spirit liber” și „A 9-a întâlnire anuală a lui Grateful Dead la Filme ”, cu„ Roger Waters Us + Them ”care așteaptă în aripi după ce a avut premiera la Veneția. Site-ul spiritintheforest.com va avea o listă de teatre participante atunci când biletele vor fi puse în vânzare pe 26 septembrie.

Filmul Depeche Mode: Spirits in the Forest (2019), se lanseaza in 21 noiembrie 2019, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Depeche Mode: Spirits in the Forest online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here