Call online subtitrat

0
273

Call online subtitrat. Printr-o legătură nevăzută, incredibilă, un telefon vechi face legătura peste timp între Seo-Yeon, care trăieşte în prezent, şi Young-Sook, din trecut. Young-Sook a fost crescută de o mamă vitregă, şaman, care, având capacitatea de a vedea viitorul fetei, o omoară în urma unui ritual de exorcizare, neştiind că fata avea o boală mentală şi nu era posedată, aşa cum credea. Seo-Yeon, cu ajutorul din trecut, îşi salvează tatăl de la moarte şi se simte datoare de a-i salva viaţa lui Young-Sook. Doar că boala mentală a fetei din trecut se agravează, iar prima crimă făcută în legitimă apărare, trezeşte instincul de ucigaş în ea. Rapid realizează avantajul pe care i-l oferă telefonul şi puterea pe care o are asupra lui Seo-Young putându-i controla, din trecut, viitorul în interesul său.

In the fall of 1987, a group of small-town friends must survive the night in the home of a sinister couple after a tragic accident occurs. Needing only to make a single phone call, the request seems horribly ordinary until they realize that this call could change their life or end it.

Server 1

Filmul Call (2020), s-a lansat in 10 decembrie 2020, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul Call online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here