Boss Level online subtitrat

0
2745

Boss Level online subtitrat. Un ofițer de forțe speciale retras a fost blocat într-un ciclu de timp nesfârșit în ziua morții sale. Fostul comandant Roy Palver este obligat să supraviețuiască din nou morții sale. Pentru a ieși din bucla de timp neplăcut, el trebuie să dezvăluie ideea unei organizații secrete, care a venit cu acest program. Boss Level este un film de acțiune de ficțiune științifică scris și regizat de Joe Carnahan, cu Mel Gibson, Frank Grillo, Michelle Yeoh și Naomi Watts.

Roy, un fost soldat din Delta Force, se întoarce acasă pentru a-şi relua viaţa pe care a lăsat-o în urmă când a plecat în armată şi a-şi repara relaţia cu fosta soţie şi cu fiul său. Doar că Roy ajunge prins într-o buclă temporală şi este nevoit să-şi tăiască ultima zi a vieţii în mod repetat. Îşi dă seama că totul are legătura cu fosta sa soţie care lucra la un proiect secret împreună cu armata SUA şi face tot posibilul să supravieţuiască asasinilor trimişi pe urmele sale pentru a aduna cât mai multe indicii despre motivul care stă la baza situaţiei sale. Boss Level online subtitrat

A retired special forces officer is trapped in a never ending time loop on the day of his death.

Server 1

Filmul Boss Level (2020), s-a lansat in 24 noiembrie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Boss Level online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here