Bloodshot online subtitrat

0
755

Bloodshot online subtitrat. Inspirat dintr-o carte de benzi desenate de mare succes, filmul Bloodshot – cu premiera la noi pe 13 martie – ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acţiune, care este readus la viaţă şi transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporaţia RST.

Fiind inoculat cu toate proprietăţile unei nano-technologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forţă de nestăvilit – cel mai puternic războinic creat vreodată de această corporaţie – capabil acum să se auto-vindece instantaneu. Dar, odată cu procesul de transformare a corpului său, compania i-a modificat totodată mintea şi amintirile. Când Ray începe să-şi amintească câte ceva din trecut, el nu mai ştie ce e adevărat şi ce nu – dar este hotărât să reia controlul asupra propriei sale vieţi. Bloodshot online subtitrat

Un erou de film se deconectează de pe marea iluzie în care trăia, apoi se aruncă în realitatea din spatele fațadei. Asta s-a întâmplat în „Matricea”, când Neo s-a trezit Keanu Reeves să afle că a fost prins într-o lume de vis narcotizantă. Se întâmplă, încă o dată, în „Bloodshot”, o călătorie a super-eroului cu acțiuni pulpe derivate, dar captivante, despre un marinar american, Ray Garrison (Vin Diesel), care este ucis și readus la viață într-o formă recent îmbunătățită și indestructibilă. El merge într-o misiune răzbunătoare de omor, vânând pe caniculă care și-a ucis soția, dar chiar și această odiseea de răscumpărare nu este ceea ce pare – este crearea de forțe care să-l controleze.

Bloodshot online subtitrat
Bloodshot online subtitrat

Dacă sunteți o parte a publicului care va vedea „Bloodshot”, puteți experimenta propria versiune a acestui sentiment dezorientant plăcut. Iată-ne, încă o dată, înscrierea la o fantezie cinetică paranoică împletită din elementele de știință ale blockbuster-ului din trecut. Vizionând filmul, credem că știm ce este real și ce nu. Dar „Bloodshot” este aici pentru a-ți spune: „Lasă drumul la acele iluzii din filmele anterioare. Îmbrățișați noul model! Este singurul spectacol de sticlă cu care te ai nevoie, prin care te vei uita.” Bloodshot online subtitrat

Ceea ce oferă „Bloodshot” linia de bază a efectului său de eficiență este că nu-l urmărim doar pe Garrison prins în experiența sa programată de realitate virtuală; îl trăim chiar împreună cu el. În secvența de deschidere, el conduce o misiune de salvare de luptă în Kenya și la scurt timp după aceea este luat prizonier într-o scenă atât de filmată, încât nu suntem deloc siguri dacă este menit să fie un prost sau o meta. Un tip rău, Martin Axa (Tony Kebbell), intră într-un dulap de carne până la bontul nefăcut al „Psycho Killer” al lui Talking Heads (mișcările sale de dans sunt pure Michael Madsen de la „Reservoir Dogs”) și, odată ajuns la amenințarea Garrison cu executându-și soția, Gina (Talulah Riley), chiar în fața lui.

Server 1

Filmul Bloodshot (2020), se lanseaza in 13 martie 2020, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Bloodshot online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here