Arctic Justice online subtitrat

0
5074

Arctic Justice online subtitrat. Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. Însă, el se împiedică de fortăreață secretă, unde se întâlnește cu Otto Von Walrus, un geniu malefic care se deplasează cu picioare mecanice și conduce o armată loială de pinguini. În curând, Swifty descoperă planul lui Von Walrus de a topi calotele glaciare și de a inunda lumea pentru a domni suprem. Acum, Swifty trebuie să obțină ajutorul prietenilor săi: PB, un urs polar preocupat, Lemmy, un albatros, Bertha și Leopold, două vidre pasionate de teoriile conspirației și Jade, o vulpe obișnuită. Acest grup de eroi din Arctica trebuie să se unească pentru a opri planurile sinistre ale lui Von Walrus. Arctic Justice online subtitrat

Arctic Justice online subtitrat
Arctic Justice online subtitrat

Swifty the Arctic Fox (Jeremy Renner) lucrează în camera de corespondență a Serviciului de livrare a exploziei Arctic, dar are vise mult mai mari. El dorește să devină un câine de vârf, curierii husky stele din Arctic. Pentru a demonstra că poate face acest lucru, el felicită unul dintre sani și livrează un pachet misterios într-o locație secretă. Odată ajuns acolo, se poticnește pe o fortăreață ascunsă supravegheată de nefastul Otto Von Walrus (John Cleese). Geniul rău neîncrezător poruncește unei armate de mormăiți pufos în mod ciudat. Swifty descoperă planul răufăcător al lui Otto Von Walrus de a perfora sub suprafața plină de zăpadă pentru a dezlănțui mase de gaz antice pentru a topi Arctica și a deveni conducătorul suprem al lumii. Pentru a opri această schemă sinistră, Swifty solicită ajutorul prietenilor săi: PB (Alec Baldwin), un urs polar nevrotic, Lemmy (James Franco), un albatros împrăștiat, Jade Fox (Heidi Klum), un inginer creier, Leopold (Omar Sy ) și Bertha (Heidi Klum), două vidre teoretice ale conspirației și Magda (Anjelica Huston), șeful său curmudgeon.

Server 1

Filmul Arctic Justice (2019), se lanseaza in 13 decembrie 2019, si face parte din categoria filmelor de animatie. Vizioneaza film-ul Arctic Justice online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here