Archive online subtitrat

0
494

Archive online subtitrat. Anul este 2038. La doi ani jumătate dintr-un contract de cercetare de trei ani, George Almore e pe punctul de a avea o mare reuşită. Staţionat pe un munte acoperit de zăpadă aproape de Kyoto într-o unitate secretă ce are numele de cod The Garden – Grădina, a lucrat la un model care este un android cu adevărat echivalentul unui om. Prototipul său este aproape complet. Dar cea mai sensibilă parte din munca sa este şi cea mai riscantă, mai ales fiindcă George are şi un motiv asuns cu orice preţ al muncii sale, acela de a fi din nou alături de soţia sa decedată, Jules.

2038: George Almore is working on a true human-equivalent AI, and his latest prototype is almost ready. This sensitive phase is also the riskiest as he has a goal that must be hidden at all costs—being reunited with his dead wife.

Server 1

Filmul Archive (2020), s-a lansat in 05 iunie 2020, si face parte din categoria filmelor sf. Vizioneaza film-ul Archive online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here