5 minute online subtitrat

0
300

5 minute online subtitrat. Într-un cinematograf din București rulează un film controversat, despre un cuplu format din două femei. La scurt timp după începerea filmului, câțiva spectatori s-au ridicat și s-au opus vehement comunității LGBT prezente în sală. Presa a acuzat Jandarmeria că nu a intervenit pentru a pune capăt conflictului, în urma căruia un tânăr este rănit și ajunge la spital.

Filmul se concentrează pe povestea omului care a condus echipa de jandarmi (Nicu Holban) în acțiunea de la cinematograf, printr-o investigație făcută de Liliana Calomfir, o tânără jurnalistă cunoscută pentru reportajele ei neobișnuit de îndrăznețe.

The destiny of the man who led the gendarme team after a LGBT film screening in Bucharest, revealed through an investigation by Liliana Calomfir, a young journalist known for her daring reporting.

Filmul 5 minute (2020), se lanseaza in 20 noiembrie 2020, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul 5 minute online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here