30 de ani și 15 minute online subtitrat

0
1303

30 de ani și 15 minute online subtitrat. La 30 de ani de la căderea regimului comunist, România este pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește kilometrii de autostradă, dar pe locul întâi la numărul de morți în accidente rutiere. Antreprenorul Ștefan Mandachi construiește 1 metru de autostradă pe terenul lui pentru a atrage atenția autorităților care, în ciuda multiplelor promisiuni, nu au reușit în toți acești ani să construiască o autostradă în toată regiunea Moldovei. Ștefan Mandachi cheamă românii din țară și din diaspora la o grevă de 15 minute în semn de protest. Cine sunt cei vinovați pentru lipsa autostrăzilor în România? Întrebare la care încearcă să răspundă politicieni, jurnaliști și victime ale accidentelor rutiere. Răspunsul e copleșitor.

Romania is on the last place in Europe in terms of highway kilometers, but on the first place in the number of deaths in road accidents. Entrepreneur Stefan Mandachi builds 1 meter of highway on his private property.

Filmul 30 de ani și 15 minute (2020), se lanseaza in 02 octombrie 2020, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul 30 de ani și 15 minute online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here